22.juli 2011-dagen vi aldri glemmer

Det var ikke før i dag at jeg virkelig skjønte hva en mann har gjort mot et helt land. Til nå har han drept til sammen 91 mennesker. 84UNGDOMMER på utøya og 7 mennesker i oslo-bomben. 1 mann som er så syk i hodet at han går løs, først på regjeringskvartalet og så på en ungdomsleir kun for å drepe. Mannen som star bak det hele, Anders Behring Breivik, forsvarer seg selv med å si at han bare var nasjonalistisk i handlingen, men det å skyte rundt seg på en norsk ungdomsleir er alt annet en nasjonalistisk.

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/oslobomben/artikkel.php?artid=10080633 
Jeg vet ikke noe annet om saken enn det media skriver, men etter det de skriver, kan det være en andre gjerningsmann som enda er på frifot. Men man skal for all del ikke tro på alt man hører i media nå. Deres kamp er jo å få de beste overskriftene først, så det kan hende at det ikke er noen andre enn pågrepede Anders b. Breivik som skapte all dramatikken det siste døgnet.

For å ta alt det negative litt til side, synes jeg det er utrolig bra at norge er det landet det er. At vi står sammen uansett hva og at vi har ressurser til å hjelpe alle som trenger det! Selv om tanken om at gjeningsmannen kommer fra norge er helt forferdelig!
Etter det jeg vet er det ingen som jeg kjenner som er drept og det er jeg utrolig glad for, men tankene går selfølgelig ut til alle de som faktisk har mistet sine, eller har noen som er savnet, eller skadet! 



Hva er deres syn på saken? 

8 kommentarer

Line Therese

23.07.2011 kl.13:07

Jeg syntes det er helt forferdelig at noen kan finne på noe sånt. :(
Helt uvirkelig og at det var en nordmann! Syntes det er så trist og veldig vondt!
sv: skal tenne jeg og. hodet mitt er helt blokkert for andre ting enn hendelsene i går, er alt som går igjennom hodet mitt.

P i i a m i . b l o g g . n o

23.07.2011 kl.13:40

Det er helt forrjævlig!

regine

23.07.2011 kl.13:58

det er sykt ...

juneveronicaaa

23.07.2011 kl.14:28

grusomt

Linn

24.07.2011 kl.23:36

det er så trist :(
Det er så fælt.. :/

Skriv en ny kommentar

hits