Nytt år

Hei igjen!

Det er nå over to år siden jeg satte meg ned og skrev et innlegg om hvordan hverdagen var på IB. Med sarkasme og en passiv aggressiv holdning fikk jeg hverdagen på videregående til å virke svært dårlig. Nå, snart tre år senere, sitter jeg i ei stue i mitt nye hjem i Trondheim. Jeg har til og med begynt på universitet og jeg storkoser meg. Og det gjorde jeg også på IB, selv om det kanskje ikke er så kult å innse.

Egt. Burde jeg jo slettet denne bloggen for flere år siden, helst før jeg postet det forrige innlegget, og når jeg leser tilbake på eldgamle innlegg fra 2010 blir jeg flau, svett og begynner å rødme. Jeg var en veldig dårlig blogger, særdeles dårlig til å skrive og skjønte ikke forskjellen på hvilke bilder som tar seg godt ut på en blogg og de som ikke gjorde det.  Allikevel får jeg meg aldri til å slette bloggen, selv om jeg bare kan lese de gamle innleggene mine i maks 10 minutter før jeg må slutte på grunn av hetetokter.

Tilfeldigvis er det en likhet mellom hvordan jeg har behandlet bloggen og hvordan jeg har behandlet samtlige dagbøker. Jeg er flink i den første perioden etter anskaffelsen, men det dabber fort av og etter hvert blir det veldig sporadisk og lite oversiktlig. Det har lite å si for dagbøker, men for en blogg som ideelt sett er basert på antall lesere fungerer dette mønsteret dårlig.

Allikevel skal jeg ikke slette dettet underet av en blogg helt enda. Og mest sannsynlig kommer jeg til å komme med tilfeldige innlegg en gang hvert andre år. Fordi dette er gøy i små doser, og fordi flauheten ikke er fult så stor til at jeg kommer til å slette den. Kanskje senere, men ikke i dag. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits