Ebay-addict

Akkurat nå har jeg et hat/elsk forhold til Ebay. Dette er fordi helt siden jeg flyttet til Trondheim og har måttet leve på studielånet alene, har Ebay vært mitt kjøpesenter, noe som i seg selv ikke nødvendigvis er så galt. Det er billig, og selv om kvaliteten er deretter, har det vært et strålende alternativ for meg som fikk litt for dyre vaner da jeg hadde friår og jobbet nærmest 100%. For meg var det perfekt.. alt for perfekt. Jeg begynte å bestille ting hver dag, noen ganger flere ganger om dagen. Det kostet sjeldent mer enn 15,- per bestilling, men det hjelper lite da jeg på et tidspunkt ventet på 34 varer fra Ebay. Det ble faktisk en stor del av livet mitt, og jeg pleide å vente hele dagen på at posten skulle komme. Som mange vet, tar det jo en stund før varene fra Ebay kommer frem, men jeg bestilte så mye over så lang tid at jeg mottok pakker hver eneste dag i en periode.

Dette er helt hinsides, og nå har jeg endelig sluttet å bruke så mye tid og penger på Ebay. Man går faktisk tom for ting å kjøpe etter hvert. Allikevel føler jeg at mange av tingene var gode alternativer til å kjøpe i butikk til den seksdoblede prisen. Derfor tenkte jeg å komme med forslag om hva som faktisk kan være lurt å kjøpe på Ebay, til tross for lang ventetid.

  • Solbriller! Om du er som meg og har en fæl tendens til å ødelegge solbriller nesten fortere enn jeg får kjøpt dem kan Ebay være et greit alternativ. Selv om leveringstiden som regel er mellom 3-5 uker, går det ann å planlegge litt  forveien og bestille solbriller i mars-april. Med prisene der vil man kunne kjøpe solbriller i alle former og farger for rundt 15,-
     
  • Mobildeksler! Dette punktet er aller mest for oss som ikke har en iPhone eller Samsung, og som ikke får deksler nærmest kastet etter seg i hver butikk man gå inn i. For min Huawei Honor 8 er det et svært lite utvalg av deksler på generell basis, men ikke på Ebay! Der er det utvalg for alle mulige telefoner og jeg tror helt ærlig ikke at et plastdeksel derfra er noe særlig dårligere enn et plastdeksel fra Elkjøp.
     
  • Minimalistiske smykker! For meg var dette redningen da jeg fant ut at alt jeg eide av kjeder var såkalte "statement" smykker som nesten dekte hele brystet mitt. Om du ønsker deg noen små og fine kjeder vil jeg absolutt si at det kan være et bra alternativ å lete seg frem til noe man finner på Ebay.


     
  • Øredobber for oss uten allergier! Om du er så heldig å ikke ha noen former for nikkelallergi er dette et billig og helt greit alternativ. Øredobbene er veldig billige og man er nesten garantert å finne noe man liker blant de millionene av produkter som ligger der inne. 

I tillegg til dette har jeg kjøpt veldig mye rart som aldri har vært dårligere enn produkter man kan kjøpe i Norge, og som i noen tilfeller til og med fungerte bedre enn produkter jeg tidligere har kjøpt i butikker. 

*Husk å alltid sjekke selgerens rating og vurder dens troverdighet, samtidig som det ofte er lurt å lese gjennom produktanmeldelsen fra andre kunder før man kjøper! Da er sjangsen liten for at man blir lurt, og selgere med høy rating gjør hva som helst for å ikke få dårlige anmeldelser og tilbyr derfor flere gode alternativer om varen ikke er som den skal.
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits